Vergaderen en feesten in Mechelen

Ontdek onze zalen

Vergader- en feestzalen

7 multifunctionele zalen

Van der Valk Hotel Mechelen telt 7 multifunctionele vergader- en feestzalen voor grote en kleine evenementen. Met een centrale ligging en een uniek kader bent u bij ons aan het juiste adres voor uw volgende vergadering, evenement of trouwfeest!

In Mechelen vergaderen op in een unieke omgeving? Dan is Van der Valk Hotel Mechelen de locatie bij uitstek! Onze multifunctionele zalen - met een capaciteit tot 500 personen - beschikken over de nieuwste faciliteiten.

Dromen jullie van een groot trouwfeest of houden jullie het liever intiem? Het team van Van der Valk Hotel Mechelen maakt van ieder huwelijk een droomhuwelijk!

Naast huwelijken is Van der Valk Hotel Mechelen ook specialisist in privé-evenementen zoals communie-, verjaardag- en jubileumfeesten. Naast 7 multifunctionele zalen beschikken wij ook over de prachtige Patio en een supergezellige winterbar als unieke eventlocatie. 

Professionele team

Ontmoet het team!

Plan je een vergadering, evenement of trouwfeest bij Van der Valk Hotel Mechelen? Dan zal je ongetwijfeld kennismaken met ons team! Brontë & Laura verwerken de aanvragen aangaande vergaderingen en evenementen en volgen nadien alles van A tot Z op. Kelsey & Corinne focussen meer op nieuwe relaties, speciale aanvragen en onze zakelijke gasten.