Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

à la carte restaurant

Den Ouwen Dok

Kom culinair genieten in het gezellige restaurant Ouwen Dok! Er is een ruime keuze uit heerlijke vis- en vleesgerechten, vegetarische specialiteiten en seizoensgebonden suggesties.

Genieten in de zon

Zuiderterras

In de zomer verwelkomen we jullie graag voor een hapje of een drankje op het Zuiderterras met zicht op de Dijle. Het terras is iedere dag doorlopend geopend bij mooi weer en ook niet-hotelgasten zijn meer dan welkom!

Hotelbar

Bar Bernard

In Bar Bernard kan u terecht voor een heerlijke kopje koffie, een glaasje bubbels, een verrassende (non alcoholische) cocktail of gewoon een lekker pintje van 't vat.

Uitgebreid ontbijten

Luxe-ontbijtbuffet

U bent dagelijks welkom om aan te schuiven aan het luxe-ontbijtbuffet! We serveren een uitgebreid aanbod van broodsoorten, verse koffiekoeken, charcuterieën en kazen, eitjes, yoghurt, vers fruit, cornflakes, granola, cava, fruitsappen en nog veel meer. 

Brunchen in stijl

Sunday Brunch

Geniet van een uitgebreid luxebuffet en beleef een onvergetelijke zondagnamiddag! Iedere week verwennen we jullie met een ruime keuze aan koude en warme voor- en hoofdgerechten en een heerlijk dessertenbuffet achteraf.

Binnenplein

Patio

De Patio is het gezellige binnenplein van het hotel. De prachtige siervijver in het midden van het plein maakt van deze openluchtlocatie de ideale setting voor zomerse (bedrijfs)evenementen.