Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

à la carte restaurant

Den Ouwen Dok

Kom culinair genieten in ons gezellige restaurant 'den Ouwen Dok'!

Er is een ruime keuze uit heerlijke vis- en vleesgerechten, vegetarische specialiteiten en seizoensgebonden suggesties. Voor de allerkleinsten is er een aparte kindermenu. Ook niet-hotelgasten zijn van harte welkom!

Genieten in het zonnetje

Zuiderterras

Bij mooi weer verwelkomen we jullie graag op het terras van ons restaurant: het Zuiderterras.

Het Zuiderterras is van 's morgens tot 's avonds in de zon gelegen en vanop het terras heb je een mooi uitzicht over de Dijle. De menukaart is dezelfde als in 'den Ouwen Dok'.

Hotelbar

Bar Bernard

In ‘Bar Bernard’ kan u terecht voor een heerlijke kopje koffie, een glaasje bubbels, een verrassende cocktail of mocktail of gewoon een lekker pintje (van 't vat).

Ook niet-hotelgasten zijn meer dan welkom. Reserveren voor 'Bar Bernard' is niet verplicht.

Uitgebreid ontbijten

Luxe-ontbijtbuffet

U bent dagelijks tussen 06u30 en 10u30 van harte welkom om aan te schuiven aan het ontbijtbuffet! Ook niet-hotelgasten verwelkomen we graag.

Elke ochtend serveren we een uitgebreid aanbod van verschillende broodsoorten, kraakverse koffiekoeken, charcuterieën en kazen, eitjes op maat, yoghurt, vers fruit, cornflakes, granola, verschillende fruitsappen en nog zo veel meer. 

Brunchen in stijl op zondag

Sunday Brunch

Geniet van 13u tot 15u van een uitgebreid luxebuffet en beleef een onvergetelijke zondagmiddag!

Iedere week verwennen we jullie met een ruime keuze aan koude en warme voor- en hoofdgerechten en een heerlijk dessertenbuffet achteraf. Voor de allerkleinsten zijn er kindvriendelijke gerechten.

Trendy genieten rond de siervijver

Patio

Bij mooi weer, is de Patio geopend op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond.

Tijdens de zomermaanden organiseren we op donderdagavond 'Cocktails & Music' met acties op cocktails en mocktails en een geweldige DJ. Op vrijdagavond verwennen we jullie met livemuziek en op zaterdagavond kan je opnieuw genieten van drankjes en een DJ tijdens 'Sipping Saturdays'.