Ontdek Bornem

Kasteel de Marnix de Sainte Aldegondede

Het sprookjesachtige kasteel staat op de oude fundamenten van een burcht uit de 10e of 11e eeuw, die bescherming moest bieden tegen de invallen van de Noormannen. Het kasteel van Bornem is sinds 1773 is het kasteel in het bezit van de familie de Marnix. De huidige kasteelheer kreeg in 2013 een prijs voor zijn inzet voor het behoud van het kasteelHet kasteel is te bezichtigen op afspraak met een gids en op vier zondagen in augustus en september.  

Kasteel d’Ursel

Loop door de mooie landschapstuin in het park. Via de monumentale poorten betreed u een oase van rust. Wandelpaden leiden je langs waterpartijen en door oude dreven. Het park is vrij toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang.

Kinderboerderij Barelhoeve

Kinderboerderij Barelhoeve is ideaal voor een dagje uit samen met het ganse gezin. U kan er vrij tussen de dieren wandelen en genieten van de rust van de prachtige natuur. Het domein is enkel toegankelijk binnen de openingsuren

Airworld

Airworld is hét indoor funpark voor jong en oud! Een inflatable park, peuterspeeltuin, sport arena en VR experience verspreid over de verschillende continenten zorgen voor een onvergetelijke ontdekkingsreis. Doe je het liever wat kalmer aan? Dan kan je volop komen genieten van lekkere gerechten en een verfrissend drankje in de bar.