Vacatures

Lieve gasten,

We zijn enorm verheugd om te melden dat we volledig terug geopend zijn. Overnachten is weer mogelijk en ook ons restaurant Ouwen Dok en onze Bar Bernard zijn weer open. 

Graag wijzen we onze gasten er op dat reserveren voor het restaurant verplicht is. 
Reserveren doe je hier.

Op zondag organiseren we naar goede gewoonte onze Sunday Brunch. Onze brunch zal er wel een beetje anders uitzien. Geen buffet meer, maar wel een meer persoonlijke aanpak. Zo zullen er enkele gerechten reeds op tafel voorzien zijn voor jou en je gezelschap. Daarnaast lopen onze obers rond met bijgerechten en extra gerechtjes. Een nieuwe en verrassende ervaring. 

Grijp de kans om het prachtige Mechelen eens te ontdekken. Vakantie in eigen land zal eens zo belangrijk worden deze zomer. En waarom dan naar de grote drukte aan de kust gaan terwijl je zorgeloos kan genieten van het pareltje aan de Dijle, Mechelen, een fantastische stad waar alles op wandelafstand is. Ontdek hier onze arrangementen.

Graag geven we ook nog enkel richtlijnen mee die we handhaven in het hotel:

  • Ontsmet steeds je handen aan de voorziene ontsmettingsstations wanneer je het hotel binnen komt.
  • Hou steeds voldoende afstand tussen andere gasten en het personeel
  • Blijf je overnachten of kom je gezellig iets eten? Dan zijn wij verplicht om een telefoonnummer en emailadres te noteren. 
  • Maar vooral: kom weer genieten!

Vanwege het voltallige Van der Valk Mechelen-team hopen we u snel weer te kunnen verwelkomen in het hotel, de bar of het restaurant.

Veel liefs,

Van der Valk Hotel Mechelen.