Iedereen welkom in onze zomerbar!

Op vrijdag 14 juni opent Van der Valk Hotel Mechelen - naast het populaire Zuiderterras - een hippe zomerbar! Gelegen aan het Keerdok en met zicht op het sportief en recreatief zwemmen van Stad Mechelen, is de zomerbar de plek bij uitstek om samen met vrienden en familie te genieten van de zomer en alles wat daarbij hoort. Kom tot rust met een verfrissend drankje en lekkere hapjes in een zomers decor! 

EK voetbal

Tijdens het EK voetbal zenden wij alle wedstrijden van de Rode Duivels uit op groot scherm. Vanaf de kwartfinales zullen we elke wedstrijd uitzenden. Reserveren is niet nodig.

BBQ

Naast ons reguliere aanbod, serveren wij op donderdag verrukkelijke BBQ-streetfoodhapjes in de zomerbar.

Openingsuren 

  • maandag tot vrijdag: 16:00 uur - 22:00 uur
  • zaterdag: 15:00 uur - 22:00 uur
  • zondag: 11:00 uur - 22:00 uur
  • In juli en augustus is de zomerbar iedere dag geopend
  • in juni en september van donderdag tot en met zondag
  • Bij regen en slecht weer blijft de zomerbar gesloten

Bereikbaarheid

Parkeer je wagen veilig in Parking Keerdok op slechts 2 minuten wandelen van de zomerbar. Naast de zomerbar is er een fietsenparking voorzien. 

Betalen

In de zomerbar vragen wij om te bestellen en te betalen via een QR-code, nadien komt onze barmedewerker uw bestelling aan tafel brengen. 

Privé-evenementen

De zomerbar is ook af te huren voor privé-evenementen. Contacteer onze Meeting & Events Coördinator voor een offerte op maat via events@hotel-mechelen.be.

 

Bekijk onze drankenkaart