Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

à la carte restaurant

Den Ouwen Dok

Kom culinair genieten in het gezellige restaurant Ouwen Dok! Er is een ruime keuze uit heerlijke vis- en vleesgerechten, vegetarische specialiteiten en seizoensgebonden suggesties. Voor de allerkleinsten is er een aparte kindermenu.

Genieten in de zon

Zuiderterras

In de zomer verwelkomen we jullie graag voor een hapje of een drankje op het Zuiderterras met zicht op de Dijle. Het terras is iedere dag doorlopend geopend bij mooi weer en ook niet-hotelgasten zijn meer dan welkom!

Hotelbar

Bar Bernard

In Bar Bernard kan u vanaf 10:00 uur (op zondag vanaf 10:30 uur) terecht voor een heerlijke kopje koffie, een glaasje bubbels, een verrassende (non alcoholische) cocktail of gewoon een lekker pintje van 't vat.

Uitgebreid ontbijten

Luxe-ontbijtbuffet

U bent dagelijks van harte welkom tussen 06:30 uur en 10:30 uur om aan te schuiven aan het luxe-ontbijtbuffet! Elke ochtend serveren we een uitgebreid aanbod van verschillende broodsoorten, kraakverse koffiekoeken, charcuterieën en kazen, eitjes, yoghurt, vers fruit, cornflakes, granola, cava, verschillende fruitsappen en nog zoveel meer. 

Brunchen in stijl op zondag

Sunday Brunch

Geniet van 13:00 uur tot 15:00 uur van een uitgebreid luxebuffet en beleef een onvergetelijke zondagmiddag! Iedere week verwennen we jullie met een ruime keuze aan koude en warme voor- en hoofdgerechten en een heerlijk dessertenbuffet achteraf. Voor de allerkleinsten zijn er kindvriendelijke gerechten.

Binnenplein

Patio

De Patio is het gezellige binnenplein van het hotel. De Patio is enkel geopend tijdens georganiseerde evenementen tijdens de zomermaanden. De prachtige siervijver in het midden van het plein maakt van deze openluchtlocatie de ideale setting voor zomerse (bedrijfs)evenementen, afterworks en nog zoveel meer.