Over ons

Lieve gasten,

De coronacrisis heeft een impact op iedereen en helaas dus ook op het Van der Valk hotel. Omwille van de maatregelen getroffen door de Federale Overheid, zijn wij helaas genoodzaakt om  onze Bar Bernard en ons restaurant Ouwen Dok tijdelijk te sluiten. 

Overnachten is terug mogelijk!

Maar helaas zullen we dus ook onze geplande evenementen zoals de brunches, de Griekse Avond, Cocktail Night en Wine & Bite moeten uitstellen. Hou dus goed onze website en sociale media in de gaten voor de nieuwste updates.

Maar geen paniek, we hebben (vanop een veilige afstand) de koppen bij elkaar gestoken en hebben een fantastische afhaal- en leveringsmenu kunnen samenstellen zodat jullie ons niet té hard hoeven te missen. Meer informatie kan je hier vinden.

Hopelijk kunnen we de deuren van onze Bar Bernard en ons restaurant Ouwen Dok weer open gooien. Aarzel dus niet om alvast je tafeltje in het restaurant te reserveren voor een uitgesteld verjaardagsfeest, romantisch diner of heerlijke brunch!

We willen ook onze gasten bedanken om ons te steunen tijdens deze moeilijkere periode en hopen jullie allemaal snel eens (of nog eens) te mogen verwelkomen in ons hotel, ons restaurant of onze bar.

Vanwege het voltallige Van der Valk Mechelen-team willen we iedereen dan ook veel succes, sterkte en goede moed toewensen tijdens deze lastige periode. Hou zeker contact met je dierbaren, maar doe dit op een veilige afstand. Zo kunnen we snel onze deuren weer open gooien en er een fantastische zomer van maken. 

Veel liefs,

Van der Valk Hotel Mechelen.